Advertentie

Softonic-recensie

Weersvoorspeller in je broekzak

Met de gratis weervoorspeller AccuWeather krijg je uitgebreide weerberichten op je Android-telefoon. De software heeft lekker veel opties in huis, waaronder een 3-daagse voorspelling en een buienradar.

AccuWeather is een gerenommeerde weerdienst met decennia ervaring. Deze heldere applicatie geeft in handige menu's het weer weer. Je kiest zelf een locatie of laat AccuWeather automatisch een weersverwachting genereren aan de hand van je satellietontvanger (GPS). Via de applicatie ga je gemakkelijk naar de website van Accuweather, waar je uitgebreide weersinformatie vindt.

Een handige optie in AccuWeather is de kaart onder het Vergrootglas-menu. Je krijgt een kaart te zien en kiest hier een locatie om het weer te zien. Wil je bijvoorbeeld voor Amsterdam Accuweather gebruiken, dan ga je hier op de kaart naar toe (beweeg de kaart met je vingers en zoom in op Amsterdam). Om de software te gebruiken, hoef je niet een specifieke versie (bijvoorbeeld 'Accuweather Europe') te downloaden; deze applicatie werkt overal.

AccuWeather is meer toegespitst op Europa dan conculega Weatherbug. Helaas moet je het programma wel openen om het weer te zien (geen notificaties op je startscherm). Desalniettemin is de software accuraat en toont het zelfs in hartje Friesland de meest uitgebreide weerberichten.

VOOR

  • Mooie gebruikersinterface
  • Lekker veel opties

TEGEN

  • Opties openen externe browser

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen



Beoordelingen about AccuWeather: Weather alerts live forecast info

  • Anonymous

    door Anonymous

    Geweldig.
    De app werkt perfect. Ziet er ook nog eens goed uit. Behalve dat het je locatie prima oppikt kun je ook plaatsen toevoegen zodat je even snel kunt zien wat voor weer het is in je favoriete stad. 1 opmerking... Zoek je een plaats als G Meer


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.